Mrt

Okulumuzun kuruculuğunu üstlendiği Teach and Learn eTwinning projesi kapsamında düzenlenen logo anketine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

LİNK

Ock

Okulumuz, eSafety Label etiketinin gereklilikleri arasında olan güvenli internet kullanımı hususundaki çalışmalarına devam ediyor.

Bu süreçte siz değerli velilerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin güvenli internet konusundaki düşüncelerini anket ile ölçerek eğitimlerimizi buna göre planlamayı hedefliyoruz..

Katkınız için şimdiden teşekkürler.

Mrt

Değerli öğretmenlerimiz, Bayrak töreni yönergesinde değişikliğe gidilmiş olup yeni yönerge öğretmenler odasında bulunan yazılar dosyasına konulmuştur. Yeni yönergenin dikkatli bir şekilde okunup özellikle bayrak töreninde nöbetçi öğretmenin yapacakları hususu konusunda bilgilenip cuma günü yapılacak bayrak törenine hazır bulunulması önemle duyurulur.