Haz

Okulumuz 1-F sınıfı tarafından 4 aydır yürütülmekte olan Teach and Learn adlı eTwinning projesi sona erdi.

Öğrencilerimiz pazartesi günü düzenlenecek olan törenle belgelerini alacaklar.

4 ay boyunca ders kazanımlarınıweb araçlarıyladeneyimleme şansı bulan öğrencilerimiz diğer şehirlerdeki öğrencilerle de webinarlarda ve chatroom ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

Proje sonunda yazmış oldukları akrostiş ve e-book ile final ürünlerini de ortaya çıkaran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

E-book final ürünü öğrencilerin yazmış oldukları sorular üzerinden seçim yapılarak hazırlanmış olup tamamen 1. sınıf kazanımlarına ait deneme tadındadır. Ayrıca, proje adı da öğrenciler tarafından seslendirilerek kapwig adlı web 2 aracı ile düzenlemesi yapılmıştır.

Haz

Okulumuz 1-F sınıfı öğrencileri tarafından yürütülmekte olan eTwinning projesi karma takımlardan oluşan etkinlikle sona geldi.

Öğrencilerin öncelikle 1. sınıf kazanımlarına uygun olarak yazdığı soruları daha sonra bir araya geldiği webinarla seçti. En sonunda da seçilen sorular ayrı bir webinarla takımlar arasındaki tatlı rekabetle çözüme kavuştu.

9 ortağın 3 ayrı takıma(sarı takım, kırmızı takım ve mavi takım) mentörlük yaptığı etkinliklerde özellikle soru çözüm webinarı heyecanlı dakikalara sahne oldu.

Öğrencilerimizi iş birliği ve takımdaşlıklarından dolayı tebrik ediyoruz.