Şbt

Okulumuzda devam eden projelerden biri olan '' Doyasıya Eğlence, Kıyasıya Rekabet projesinde "Güvenli İnternet Günü" etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılan etkinlik ile daha bilinçli ve güvenli internet kullanımın önemine değinildi.

KELEBEK ETKİSİ

Okulumuzda yeni başlayan bu projeyle günümüz şartlarında giderek birbirinden uzaklaşarak bireysel yaşamaya başlayan insanlara yapacağımız etkinliklerle doğru iletişim becerileri kazandırarak bireysellikten kurtarmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca yabancı ülkelerden insanlar tanıyarak yabancı dili geliştirmek, web 2 araçları ile tasarım yapmayı öğrenmek hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Şbt

2/E sınıfı olarak atasözü ve deyimleri boyutlandırdık.Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında atasözü ve deyimler ile ilgili resimleme ve maketleştirme etkinliği yaptık.

Okul Öncesi bölümü öğrencilerimizin Dünya Sevgi Günü çalışmaları

Şbt

Okulumuz 3/B sınıfında yürütülmekte olan Doyasıya Eğlence Kıyasıya Rekabet Projesi Devam Ediyor. Öğrenciler 12 ortak okul ile sürdürdükleri projede zeka oyunlarını tanıyıp oynarken ortak okullarla planladıkları online turnuvalara hazırlık yapıyorlar. Öğrencilerimize katılacakları turnuvalarda başarılar dileriz.