"Şimdi ve Burada" Projesi Dikkat Çalışması

Okulumuz Rehber Öğretmeni Asuman Yağmuroğlu'nun dahil olduğu "Şimdi ve Burada" eTwinning projesinde bu hafta öğrencilerimiz dikkat çalışması yaptılar.

Proje ortaklarından Şanlıurfa-Haliliye'de görevli Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Cemile Çevik, bizim okul öğrencilerimize etkinlik yönergesini vermiş ve öğrencilerimiz çalışmaya başlamıştır. Öğrencilerimiz, görseldeki çalışmaları (sayı bulma ve karışık hecelerle kelime eşleştirme) yönergeye göre yaparak dikkat çalışmasını tamamlamışlardır.

Aynı şekilde rehber öğretmenimiz Asuman Yağmuroğlu da Batman'daki okul öğrencilerine dikkat çalışması yönergesini göndermiştir. Böylece proje karma etkinliği hazırlanmış, öğretmen ve öğrencilerin etkileşimi sağlanmıştır.

05-01-2022

Yayın: 05.01.2022 - Güncelleme: 05.01.2022 15:00 - Görüntülenme: 196