Long Life Sea Projemiz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gonca Sevda Erden'in  katılımcısı olduğu LONG LIFE SEA projesi Şubat ayı itibari ile başlatılmıştır. Projede okulumuz 4/E sınıfı öğrencilerinden 6 öğrencimiz yer almıştır.
Küresel Isınmayla birlikte daha da önem verilmeye başlayan Çevre kirliliği ve alınacak önlemler konusunda öğrencilerimizde farkındalık yaratmaya çalışmak ve bunları yaparken de özellikle denizin temiz olmasının önemi, suyun hayatımızda aktif olarak yer aldığı ve son zamanlarda deniz kirliliği için alınabilecek önlemler konusunda araştırmalar yapmalarını ve sorunlara çözüm önerilerinde bulunmalarını isteyeceğiz. Web2.0 araçlarını kullanarak yaptıklarımızı dijital ortamda da bu fikirlerimizi karşılaştırma fırsatı yakalayacağız.

Yayın: 03.05.2022 - Güncelleme: 24.01.2023 17:32 - Görüntülenme: 99