BURSA / NİLÜFER - Görükle Dumlupınar İlkokulu

Mrt

Okulumuz 4-F sınıfına ait karelerden bazıları...Afet eğitim ve sinema gezisi, 18 Mart hazırlıkları ve kutlaması, 3d tasarım,sınıf içi ve dışı etkinlikler...

4-F Sınıfından kareler-1

Mrt

4-F students continue their eTwinning project with their teacher Ercan Ürkmez.

Aim of this project is learning the skill of decision making, solving problems, learning the skill of self-expression and also getting to know life itself through games.

Mrt

Okulumuzsa Mart ayı başında başlatılan e twinning projemiz 2. sınıf öğrencilerimizle yürütülecektir.

Projemizin amacı, öğrencilerimizde değerler eğitimi , sağlık, temizlik, oyun ve geri dönüşüm konularında bilinçlenmeyi sağlayarak 21. yy becerileriyle de destekleyerek  tüm gelişim alanlarına olumlu katkıda bulunmaktır.

Proje Avrupa ortaklıdır. 10 Türkiye, 1 Ukrayna ve 1 Litvanya olmak üzere toplam 12 ortak bulunmaktadır.

Bu projede Okulumuz öğretmenlerinden Ulviye Melek Şengül Kurcu ortak olup 2 E sınıfı öğretmeni Aysun Yıldırım yürütücülük görevi üstlenmistir.

Arkadaşlarımıza ve proje ekibimize başarılar dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü