Kuşakların Ortak Dili; Oyun eTwining Proje Tanıtımı

3-E Sınıfı öğretmenimiz Neşet Erçin, ülkemizin 7 farklı coğrafi bölgesinden toplam 9 öğretmeni (okulu) bir araya getiren "Kuşakların Ortak Dili; Oyun" adlı eTwinning projesine dahil oldu. Bu proje ile öğrencilerimiz hem kendi bölgelerindeki hem de diğer bölgelerdeki farklı oyunları kaynağından yani dedelerimizden ve ninelerimizden öğrenecekler ve onlara da akıl-zeka oyunlarından birini öğretecekler. Böylece oyun bir kez daha 7'den 77' ye her gönlü aynı paydada buluşturacak.
Ayrıca öğrencilerimiz Web 2 araçlarını aktif kullanarak teknoloji okur yazarlıklarını geliştirecekler. Daha bilinçli birer internet ve teknoloji kullanıcısı olacaklar.
Proje ekibine ve öğrencilerimize mayıs ortasına kadar sürecek bu tatlı macerada başarılar diliyoruz.

24-02-2021

Yayın: 24.02.2021 - Güncelleme: 25.01.2023 17:18 - Görüntülenme: 539