BURSA / NİLÜFER - Görükle Dumlupınar İlkokulu

Güvenli İnternet Günü Yarışması

01-02-2021

Kahoot.it   GAME PIN: 02401128

Bilinçli ve güvenli internet konusunda öğrencilerde farkındalık kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz ve "ödüllü-güvenli internet yarışması" düzenliyoruz.

* Yarışmaya okulumuz 2,3,4.Sınıf öğrencileri katılabilecektir.

* Her öğrencinin 1 kere katılma hakkı vardır.

* 12 sorudan oluşan yarışmaya Kahoot.it internet adresi üzerinden ulaşabileceksiniz.

* Kahoot.it adresine yazacağınız "Game PIN" 09 Şubat saat 12.00'de okulumuz web sitesinde yayımlanacak, buradan takip edeceksiniz.

* Yarışma 9 Şubat saat 12.00-16.00 saatleri arasında giriş yapan 100 öğrenciyi kapsayacaktır.

* Puanlama için süre önemlidir. BAŞARILAR

Bilinçli, güvende, mutlu ve sağlıkla kalın ;)

Görükle Dumlupınar İlkokulunun değerli paydaşları;

Değişen ve gelişen dünyada interneti kullanmaktan öte, doğru ve güvenli kullanmak daha önemli bir beceri haline gelmiştir.

Okul olarak güvenli internet kullanımı konusundaki hassasiyetimizi almış olduğumuz eSafety Bronz etiketi ile kanıtladık.

İlgili haber: http://gorukledumlupinarilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/rekor-puanla-bronz-esafety-etiketi_10766785.html

Bu sebeple güvenlik internet günü olan 9 Şubat günü yine güvenli internet konusundaki farkındalığı artırmak ve devamlılığını sağlamak adına öğrencilerimizin katılacağı bir etkinlik planladık.

Yayın: 31.01.2021 - Güncelleme: 05.02.2023 21:15 - Görüntülenme: 1614